PROIZVODIČaga, dvostruki ekstrakt (vodeno-etanolski)

Sadržaj 50 ml.
Cena 900,00 RSD

Upotreba:
Za preventivno korišcenje sadržaj bočice traje 15 dana, tako što 2 puta na dan rastvoriti 30 kapi ekstrakta u 100 ml vode. Za podršku kod lečenja maligniteta, sadržaj bočice traje 5 dana. U tom slučaju, 6 puta na dan se po 30 kapi ekstrakta rastvori u 100ml vode.


Čaga, komadići za kuvanje čaja

Sadržaj: 80g
Cena: 2.500,00 RSD

Upotreba:
Zdrava osoba pije dva puta dnevno po 100 ml čaja 20 min pre jela. Kod kancera ili teže imuno bolesti, čaj se konzumira između obroka, 6 puta na dan. Gljivu koju ste kuvali ne bacate, ostavite na salveti da se osuši i kuvajte istu gljivu za tri ture čaja. Ovo se ne radi zbog štednje, vec iz razloga što se polisaharidi sporije oslobadaju vodenom ekstrakcijom. 10 gr suve čage staviti u 1l hladne vode u metalnu posudu da provri. Gljivu kuvati 15-20 minuta. Čaj ostaviti 2 sata da odstoji. Gljivu procediti, a čaj uliti u staklenu bocu.

Brezina voda, natural napitak.
Paket od 6 boca po 750ml cena : 2.400,00 RSD

Upotreba:
Upotreba: Brezina voda je 100% prirodni napitak dobijen istakanjem iz stabla breze u rano prolece. Brezina voda u svom sastavu ima pregršt minerala i vitamina: magnezijum, kalcijum, magnan, cink, fosfor, kalijum, folnu kiselinu, vitamin C, bakar, amino kiseline i veliku kolicinu polifenolnih antioksidanata, koji pomažu u borbi protiv oksidativnog stresa u našem telu. Koristi se za hidriranje organizma i unutrašnjih organa. Blagotorno deluje kod srčanih oboljenja, dijabetese tipa 2, osteoporoze, alchajmerove i parkinsonove bolesti. Posebno je značajna zbog svojih benefita kod oboljenja bubrega. Prijatnog je ukusa i može se koristiti kod zdravih ljudi u svakodnevnoj ishrani kao dodatak ishrani, jer hidrira i osvežava, jača imuni sistem i blagotvorno deluje na digestivni trakt. Sadrži 3 kcal na 100ml.


Čaga sapun

Sadržaj: 100gr
Cena: 350,00 RSD


Upotreba:
Antibakterijski, glicerinski sapun sa velikom kolicinom ekstrakta čage.
Odličan kao piling lica i tela, deluje protiv upalno i umiruje kožu. Posebno pogodan za masnu kožu.
Preporučujemo ga i za intimnu higijenu.

Čaga, melem

Sadržaj: 100ml
Cena: 800,00 RSD

Upotreba:
Kružnim pokretima blago utrljati na ciljano mesto, 2-3 puta na dan.
Melem deluje protiv upala i otoka, artritičnih promena, pomaže brže zarastanje rana i ožiljaka i koristi se kod ekcema i drugih promena na koži.
Ne sadrži veštacke boje i aditive.


Čaga mlevena, za kuvanje čaja ili kao dodatak kafi

Sadržaj 100g
Cena 2,200,00 RSD

Upotreba:
Zdrava osoba pije dva puta dnevno 100ml čaja 20 minuta pre jela. Kod kancera ili teže imuno bolesti, čaj se konzumira do šest puta na dan. 10 grama mlevene čage stavite u litar hladne vode, u metalnu posudu da provri. Kuvajte, da ključa desetak minuta u otvorenoj posudi, sklonite sa vatre i poklopite. Čaj treba da odstoji sat vremena, onda procedite i koristite. Gljivu ne bacate, kuvajte još jednom sa produženim vremenom ključanja, kuvajte pola sata a vreme odležavanje čaja produžite na najmanje tri sata i konzumirajte. Mlevena čaga je odličan dodatak kafi. Predlažemo da u kafu koju pijete umesate trećinu mlevene čage. Kafa će dobiti finu aromu čage upotpunjnu i fito vrednostima ove kraljice gljiva.

Čaga gljiva, zbog visoke koncentracije antioksidanasa, otklanja umor i podiže nivo energije, pa se njeno konzumiranje ne preporučuje u kasnim večernim satima.