Čaga, dvostruki ekstrakt (vodeno-etanolski)

Sadržaj 50 ml.
Cena 700,00 RSD

Upotreba:
Za preventivno korišcenje sadržaj bočice traje 15 dana, tako što 2 puta na dan rastvoriti 30 kapi ekstrakta u 100 ml vode. Za podršku kod lečenja maligniteta, sadržaj bočice traje 5 dana. U tom slučaju, 6 puta na dan se po 30 kapi ekstrakta rastvori u 100ml vode.

Čaga, komadići za kuvanje čaja

Sadržaj: 80g
Cena: 2.000,00 RSD

Upotreba:
Zdrava osoba pije dva puta dnevno po 100 ml čaja 20 min pre jela. Kod kancera ili teže imuno bolesti, čaj se konzumira između obroka, 6 puta na dan. Gljivu koju ste kuvali ne bacate, ostavite na salveti da se osuši i kuvajte istu gljivu za tri ture čaja. Ovo se ne radi zbog štednje, vec iz razloga što se polisaharidi sporije oslobadaju vodenom ekstrakcijom. 10 gr suve čage staviti u 1,5l hladne vode u metalnu posudu da provri. Gljivu kuvati 15-20 minuta. Čaj ostaviti 2 sata da odstoji. Gljivu procediti, a čaj uliti u staklenu bocu.
Brezina voda, natural napitak.

Paket od 6 boca po 750ml cena : 1.800,00 RSD
Brezina voda sa dodatkom čage i limunske kiseline,
paket 6 boca po 750ml cena: 2.100.00 RSD

Upotreba:
Upotreba: Brezina voda je 100% prirodni napitak dobijen istakanjem iz stabla breze u rano prolece. Brezina voda u svom sastavu ima pregršt minerala i vitamina: magnezijum, kalcijum, magnan, cink, fosfor, kalijum, folnu kiselinu, vitamin C, bakar, amino kiseline i veliku kolicinu polifenolnih antioksidanata, koji pomažu u borbi protiv oksidativnog stresa u našem telu. Koristi se za hidriranje organizma i unutrašnjih organa. Blagotorno deluje kod srčanih oboljenja, dijabetese tipa 2, osteoporoze, alchajmerove i parkinsonove bolesti. Posebno je značajna zbog svojih benefita kod oboljenja bubrega. Prijatnog je ukusa i može se koristiti kod zdravih ljudi u svakodnevnoj ishrani kao dodatak ishrani, jer hidrira i osvežava, jača imuni sistem i blagotvorno deluje na digestivni trakt. Sadrži 3 kcal na 100ml.

Čaga sapun

Sadržaj: 100gr
Cena: 250,00 RSD


Upotreba:
Antibakterijski, glicerinski sapun sa velikom kolicinom ekstrakta čage.
Odličan kao piling lica i tela, deluje protiv upalno i umiruje kožu. Posebno pogodan za masnu kožu.
Čaga, melem

Sadržaj: 100ml
Cena: 800,00 RSD

Upotreba:
Kružnim pokretima blago utrljati na ciljano mesto, 2-3 puta na dan.
Melem deluje protiv upala i otoka, artritičnih promena, pomaže brže zarastanje rana i ožiljaka i koristi se kod ekcema i drugih promena na koži.
Ne sadrži veštacke boje i aditive.


Mlevena čaga, dodatak za kafu

Sadržaj: 50gr fino mlevene čage
Cena: 750, 00 RSD

Upotreba:
Ukupna količina dodaje se na 200gr vaše omiljene kafe. Idealno rešenje za zdrave ljude koji žive brzim tempom života i nisu u mogucnosti da redovno konzumiraju preporučenu dozu, a voleli bi da preventivno koriste čagu. Konzumiranje se posebno preporučuje neposredno pre i u sezoni virusa i gripa, kod hroničnog umora i povećanog nivoa stresa.