parallax background

Polenska alergija

Lečenje polenske alergije

To je stanje u kojem naš imuno sistem određene vrste polena i materijala iz spoljne sredine (buđ, grinje, prašina, itd.) prepoznaje kao virus i bakteriju i iskazuje
manifestacije odbrane (lučeći histamine iz leukocita).

Kijavica, svrab i iritacija očiju, osećaj punih ušiju, curenje nosa, otežano disanje i gušenje, standardni su simptomi polenske alergije.

U lečenju polenske alergije, savremena medicina preporučuje antihistaminike i kortiko preparate, koji samo ublažavaju posledice alergije, a ne leče je. Polenska alergija, takođe je bolest imuno sistema!

Reč je o tome da naš organizam ne poseduje adekvatan imuno odgovor, tj. potpuno bezopasne i neškodljive stvari iz prirode prepoznaje kao antigen (neprijatelja).

Polensku alergiju moguće je izlečiti, samo ako organizam napravi adekvatan imuno odgovor. Znači, potrebno je ponuditi organizmu adekvatnu terapiju adaptogena i imuno modulatora iz prirode.
U tu svrhu koristimo čagu i druge suplemente iz prirode.

Osnovna tura lečenja traje mesec dana, tokom trajanja sezone alergije. U većini slučajeva, dolazi do stvaranja trajnog imuno odgovora – izlečenja, dok je u težim slučajevima potrebno ponoviti terapiju i sledeće sezone.
Terapija se sastavlja individulno i zavisi od spektra i intenziteta alergena.

Naša iskustva pokazuju da je dovoljno 3-4 dana da simptomi polako nestaju i da antihistaminici više nisu potrebni.

Terapija, za razliku od antihistaminika je iz apsolutno prirodnih resursa, ne izaziva pospanost i hroničan umor i ne stvara zavisnost.

Za dodatne informacije pozovite naš broj telefona.

Komplet terapije protiv polenske alergije Cena: 4.400 – 6.000 RSD za mesečnu dozu Upotreba: Terapija se sastavlja i koristi na osnovu individualnih simptoma i vrste alergije. Za dodatne informacije, kontaktirajte nas putem telefona.